Beste sporters van SportLokaal,

We hopen dat je deze brief in goede gezondheid leest en dat het jou en de mensen om je heen goed gaat.

Inmiddels is bekend geworden dat de maatregelen langer zullen gelden. SportLokaal blijft dus gesloten. Dat vinden wij echt vreselijk, voor jullie en voor ons. Gezondheid, bewegen en gezelligheid zijn voor ons onlosmakelijk aan elkaar verbonden. We missen jullie.

We werken er hard aan om SportLokaal straks weer te kunnen openen. Daarnaast hebben we een aantal alternatieven voor je ontwikkeld, zodat je fit kunt blijven. Dat is juist nu belangrijk! Je immuunsysteem wordt onder andere gevoed door een gezonde leefstijl, waar sporten en bewegen een belangrijk onderdeel van zijn.

Voor jou, als lid van SportLokaal, zijn we Sport(zonder)Lokaal gestart:

  • Mini Workshops

o             Tips en oefeningen om fit te blijven. Informatief en aktief, over verschillende onderwerpen.

o             ‘Fit aan de keukentafel’: hoe zorg je voor je lijf? ‘Spier- en Botversterkende oefeningen’: de basis voor krachttraining. In de maak zijn de workshops over Meditatie, Voeding en Trainen met fitnesselastieken.

o             Je vindt de workshops op onze website onder de knop Sport(zonder)Lokaal.

  • Fitsnacks.TV

o             Met jouw abonnement bij SportLokaal kun je -kostenloos- een account bij Fitsnacks TV aanmaken.

o             Deze online TV zender heeft een grote variatie workouts voor iedereen. Van yoga tot
pilates, coretraining, HIIT, dansen, boksen en meer.

o             Informatie over Fitsnacks vind je op onze website onder de knop Sport(zonder)lokaal,
click op De eerste stap, daar vind je onderaan de pagina de bief.

  • Trainingsschema

o             We hebben een volledig trainingsschema voor je klaar liggen, zodat je zelf thuis kunt trainen. Alles komt aan bod: Warming up, Core, Krachttraining, Cardio en een Cooling down.

o             Je kunt het schema mét trainingselastiek bij ons ophalen.

  • Live Trainingen

o             Je kunt meedoen aan Live Stream trainingen! Deze worden door onze eigen trainers gegeven en zijn alleen op videoplatform Zoom te volgen. Op http://www.zoom.us kun je eenvoudig een account aanmaken.

o             We bieden 4 soorten trainingen:

§ Core: een sterke en stabiele romp is je basis.
§ Kracht: sterke spieren houden.
§ Cardio: werken aan je uithoudingsvermogen.
§ Ontspanning: stretches, meditatie en yoga.

o             Stuur een email naar sportlokaal@ziggo.nl waarin je aangeeft aan welke trainingen je mee wilt doen. Op het LiveStream rooster zullen wij ook markeren welke les bij welke categorie hoort. Zo kun je makkelijk zien wanneer de les is waar je je voor hebt ingeschreven.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over je abonnement bij SportLokaal:

  • Opzeggen of bevriezen

o             In deze uitzonderlijke periode is je abonnement niet opzegbaar of te bevriezen. We gaan ervan uit dat je dat begrijpt.

  • Betalingen

o             Voor de maand april bieden wij voor privé-abonnementen geen incasso aan de bank aan.

o             Voor sporters met een bedrijfsfitness abonnement gelden andere afspraken, deze hoor je via BFN of je werkgever.

  • Na 1 mei?

o             Omdat we mooie trainingsalternatieven aanbieden en om ervoor te zorgen dat SportLokaal kan voortbestaan zullen wij vanaf 1 mei 50% van het abonnementsgeld incasseren. Wij zullen dat doen voor de periode dat we gedwongen zijn onze deuren gesloten te houden.

o             Het is nog niet duidelijk wanneer en hoe wij weer kunnen openen. In de periode dat  SportLokaal niet toegankelijk is zullen wij de Mini Workshops, Fitsnacks.TV, Live lessen en Trainingsschema’s aanbieden. We blijven je dus trainingen geven!

  • Kun jij ons steunen?

o             Ja! Graag zelfs!

o             Als je wilt kun je je abonnementsgeld voor de maand april of een aanvulling vanaf 1 mei (of een deel daarvan) zelf aan ons overmaken. Ons bankrekeningnummer is NL50RABO 0306509164. Dat helpt ons echt om in deze periode te kunnen overleven en draagt eraan bij dat jij straks weer kunt komen sporten.

Houd onze website https://www.sportlokaal.net, Facebookpagina en Instagram in de gaten. We houden je op de hoogte en laten het je weten als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Heb je vragen? Ideeën? Tips? Stuur ons een email, we horen het heel graag.

Hopelijk tot gauw op SportLokaal.

Namens Team SportLokaal,

 

Yvonne van Schaik