Extra! Extra!

Zoals we je in onze vorige nieuwsbrief hebben laten weten bieden we je in deze periode naast buiten en online sportactiviteiten ook wat speciale evenementen. We hebben drie mooie workshops en een heerlijk ommetje voor je in voorbereiding. In deze extra editie lees je daar meer over!

Workshops online

Donderdagen om 18.30 uur

https://us02web.zoom.us/j/84028631246?pwd=V0RGeGw2VHA3ckViM05DeGdnNkZYUT09
Meeting ID: 840 2863 1246
Passcode: Gezond

Hoe behoud ik mijn spiermassa?

30 december 

Tijdens een lockdown train je anders. Misschien zelfs niet of minder. Wat het effect op je lichaam is en wat jij kunt doen om fit door deze periode heen te komen leer je tijdens deze workshop. 

Leefstijl veranderen in een lockdown?

6 januari 

Hoe voorkom je Coronakilo’s? Wat kun je doen om fit en energiek te worden en te blijven? Wij hebben tips en handvatten voor je. 

De sportschool gaat weer open!

13 januari

We hopen dat de lockdown op 14 januari versoepeld wordt en jij weer ‘gewoon’ kunt komen sporten. Hoe pak je dat dan aan? Meteen volle bak of is een andere route verstandiger?

Expeditie Ommetje

Hij is terug! Deze keer op zondag 9 januari! In een mini team van 2 personen, of met je eigen huishouden, ga je op pad. Op het parcours van ongeveer 3 kilometer kom je verschillende sportieve uitdagingen tegen. Het eerste team start om 10.00 uur, de laatste uiterlijk om 15.00 uur. Om mee te doen stuur je een email naar sportlokaal@ziggo.nl. Je ontvangt dan jouw starttijd. Voor leden van SportLokaal is deelname (met jouw mini team of huishouden) natuurlijk gratis!

En door!

We vinden het ongelofelijk fijn om te zien dat veel mensen gebruik maken van onze buitensport mogelijkheden en online trainingen. Je vindt alle live trainingen in de SportLokaal App, ook online gaan we door. Daarnaast zijn we blij met alle aanmoedigingen, we blijven ons inzetten om jou in beweging te houden.

En verder

Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie. 

 

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal