Fysiotherapie

Therapie bij Sportlokaal

Fysiotherapie Nederhorst den Berg

Fysiotherapie Nederhorst is een nevenvestiging van Sportrevalidatie Hilversum. Wij specialiseren ons in gerichte, persoonlijke fysiotherapie en manuele therapie om u snel van uw klachten af te helpen. Daarnaast maken wij gebruik van de meest up to date technieken, specialisaties en extra’s. Denk hierbij aan Master manuele therapie, personal training, dry needling, maar ook aan EPTE, shockwave en echografie. 

 Susanne heeft veel ervaring op het gebied van klachten aan het lichaam en is tevens gespecialiseerd in manuele therapie (Master). Daarnaast is zij flexchair ruitertrainer en lid van het flexchair ruitertraining netwerk. Ronelle is fysiotherapeut en is in opleiding tot Master sportfysiotherapie. Britt is fysiotherapeut en bijna afgestudeerd als Master manuele therapie. Tevens werkt Saskia, onze oefentherapeute, 2 dagdelen per week op de locatie in Nederhorst den Berg. 

 Op het gebied van revalidatie, therapie, flexchair ruitertraining en neurodynamica bieden wij de beste zorg in deze omgeving. 
Ook hebben wij al twee keer een PLUS  certificaat mogen ontvangen, als bewijs dat we op een zeer hoog niveau kwaliteit van zorg leveren. 
We hebben lidmaatschappen bij het schoudernetwerk Gooi en Eemland, flexchair ruiternetwerk en ClaudicatioNet. En hebben tevens veel ervaring met het begeleiden en behandelen van (top)sporters. Wij kunnen u ook een optimaal revalidatie traject bieden om zo snel mogelijk weer op de been te zijn. 

 Voor meer informatie kijk op www.sportrevalidatie-hilversum.nl 

Adres

Reeweg 12-3
1394 JD Nederhorst den Berg

Bel ons

(0294) 254490

EMAIL

sportlokaal@ziggo.nl