Mijn Club App

Voor het volgen van onze lessen of het sporten in onze fitnesszaal dien je vooraf via de Mijn Club App te reserveren.

Onze trainers checken deze reservering. Heb je niet gereserveerd, meld je dan bij de balie of onze aanwezige trainer. Bij voldoende ruimte kun je dan alsnog worden ingeschreven, maar uiteraard loop je het risico niet toegelaten te worden tot onze lessen of de fitnesszaal.

Hoe gebruik je de app?

Na je inschrijving bij SportLokaal ontvang je van ons een gebruikersnaam en wachtwoord voor de Mijn Club App.

Mocht je deze mail niet ontvangen hebben, stuur dan een mail naar sportlokaal@ziggo.nl, dan sturen we je alsnog de inloggegevens.

Download de app via de link hierboven of rechtstreeks in de PlayStore of de AppStore.

Eenmaal ingelogd in de App heb je de mogelijkheid om een fitness-uur of een groepsles te reserveren.
Reserveren is mogelijk tot 30 minuten voor aanvang van de les. 
Wij verzoeken je om een gemaakte reservering alleen te annuleren als dat echt niet anders mogelijk is. Doe dit tijdig, zodat andere leden de kans hebben alsnog aan de les deel te nemen. 

Voor elk nieuw lid is het tevens mogelijk een trainingsschema op maat te laten maken. Deze kun je terugvinden in de App onder het kopje ‘Individueel Schema’. Het schema wat voor jou gemaakt wordt, blijft 6 weken actief. Ons advies is om elke 5-6 weken een nieuw trainingsschema te laten maken of eerder wanneer je merkt dat je niet meer vooruit gaat. Nieuwe schema’s kunnen tegen betaling van €17,50 op maat gemaakt worden en in de App worden geactiveerd. 

One day or Day one,

you decide!

Adres

Reeweg 12-3
1394 JD Nederhorst den Berg

Bel ons

(0294) 254490

EMAIL

sportlokaal@ziggo.nl