Lieve sporters van SportLokaal,

Wij zijn blij dat we elke week trainingen aan kunnen bieden. Live, in ons SportHok of buiten, online of in een personal training. Want hoewel onze deuren nog niet open mogen, we hebben veel mogelijkheden voor je, zodat jij toch kunt trainen. We weten natuurlijk allemaal hoe belangrijk beweging en training voor je fysieke én geestelijke gezondheid zijn. Vind je het lastig om een beginnetje te maken? Stuur ons een mail, we helpen je graag weer op weg.

Want we blijven je in beweging houden!

SportHok
Onze knalblauwe containers zijn een uitkomst. Wij hebben een nieuw trainingsschema ontwikkeld, waar jij in de containers goed mee uit de voeten kunt. Je kunt -gratis en voor niks- een afspraak met een van onze trainers maken, we nemen jouw persoonlijke schema dan helemaal met je door. Zodat jij de volgende keer lekker zelfstandig aan de slag kunt.

In de SportLokaal App maak je jouw reservering. Je kunt in de app precies zien wanneer SportHok geopend is; we stemmen dat natuurlijk af op de geldende maatregelen. Wil je graag trainen, maar staat jouw gewenste tijd er niet bij? Mail even, we kijken graag of we je van dienst kunnen zijn!

FietsLokaal: Lekker samen fietsen
Heb je een racefiets? Vind je het leuk om samen te fietsen en wat tips en tricks te krijgen hoe je dat (nog) beter kunt doen? Vanaf zondag 11 april start FietsLokaal! Onze trainers staan elke zondag om half tien voor je klaar bij SportLokaal. Je wordt begeleid door:
Erik, die je natuurlijk kent van onze spinninglessen en van de fietstochtjes van vorig jaar;
Yvon, die de uitdaging om buiten te gaan fietsen aanneemt;
Mariëtte, die je kent als deelnemer aan onze trainingen en daarnaast enthousiast wielrenner en gediplomeerd trainer is.

Een van hen heeft een route voorbereid en begeleidt de groep. We houden ons natuurlijk aan de geldende Corona en verkeersregels, die we bij aanvang van de rit nog even toelichten. Iedereen kan meedoen, ongeacht je fietsniveau. Ook fietsers die geen lid zijn van SportLokaal zijn van harte welkom!

Fiets je mee?
Vertrek:            Zondag 09.30 uur
Verzamelen:     maximaal 10 minuten van tevoren
Belangrijk:        Helm en bel verplicht
Handig:            Gevulde bidon
Noodzakelijk:    Een goed humeur
Voor wie:          Iedereen die zin heeft om te fietsen!

Abonnementen
Ook voor de maand april hebben we 50% van het abonnementsgeld ter incasso aangeboden. We zijn ongelofelijk blij met de leden die het restant van het abonnementsgeld aan ons overmaken! Zo slepen we samen SportLokaal door deze bizarre periode heen en kunnen we straks onze deuren weer helemaal openen.

Samen via Zoom
We blijven trainingen via Zoom en buiten geven. Bij mooi weer geven we meer trainingen buiten. Ook deze vind je in de app. Zo weet je precies wanneer er een buitentraining is en kun je je aanmelden. Let op: Het wachtwoord voor de yoga- en pilateslessen is gewijzigd: TeamYin.

SportLokaal trainingen (passcode: Sportief)       https://us02web.zoom.us/j/89210591409?pwd=Tm5JWFcwcEd1UDBqVzZtTitaaWRQZz09

Juno Yoga, Yoga Breukelen, Yin Sneek en SportLokaal (passcode: TeamYin)
https://zoom.us/j/99772744519

Persoonlijke begeleiding
Zolang de lockdown duurt bieden we je graag persoonlijke begeleiding tegen gereduceerd tarief:

Personal Training
Een-op-een of een-op-twee begeleiding in ons SportHok. Jouw personal trainer begeleidt je een uur intensief aan de hand van een op maat gemaakt trainingsschema. Zodat jij werkt aan jouw doelen.
Tarief per uur   
Solo     Een-op-een                  € 40,00
Duo      Twee-op- een               € 60,00

En verder
Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie

We zien je graag live in ons SportHok!

Blijf gezond, blijf fit.

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal