Beste sporters bij SportLokaal,

 In de afgelopen maanden hebben wij onze weg weer gevonden, dat heeft best wat tijd en aandacht gevraagd hebben we gemerkt. We hopen dat jij je trainingsritme weer te pakken hebt en veel plezier aan het sporten beleeft. Met deze informatiebrief praten we je graag bij en geven we antwoord op vragen die ons bereiken. We horen natuurlijk niet alles, dus als jij een vraag of suggestie hebt, laat het dan vooral aan ons weten.  Misschien kunnen we het zelfs wel oplossen 😉

We wensen je een hele fijne zomer, als je op vakantie gaat een goede reis en veel plezier alvast!

Zomervakantie

We merken nu al dat er mensen met vakantie zijn, de schoolvakantie start 16 juli. In deze periode passen wij ons rooster voor de groepstrainingen aan. Onze instructeurs gaan ook met vakantie, daarnaast zien we, dat het aantal deelnemers in de groepstrainingen erg wisselt. In onze SportLokaal App zie je het actuele aanbod. Mocht een training toch niet door kunnen gaan, dan laten we je dat persoonlijk weten (als je ingeschreven bent).

Onze huisregels

De afgelopen twee jaar waren bijzonder. Gelukkig is het ons, samen met jullie, gelukt om SportLokaal door deze periode heen te loodsen. Daar zijn we nog steeds enorm blij mee en dankbaar voor. Naast uitdagingen heeft deze tijd ons ook veel geleerd. Zo hebben we kunnen ervaren hoe fijn het is om ruimte te hebben als je traint en is het voor ons prettig te weten wie we kunnen verwachten. Daarom blijft ons reserveringssysteem, waarin je je jouw trainingstijd of groepstraining reserveert, actief.  Boek dus jouw training in de SportLokaal App en meld je met je pasje of barcode aan bij de balie.

We krijgen ook vragen over het schoonmaken (met een flesje en spray of met een sopje na een groepstraining), de schermen in de fitnesszaal, het dragen van schone schoenen (die je niet buiten hebt gedragen), het opruimen van trainingsmaterialen of het gebruik van je handdoek; is dat nog steeds nodig? Ons antwoord is: JA! Wij vinden het belangrijk dat jij in een schone en opgeruimde zaal kunt trainen, onze materialen en apparatuur gaat langer mee, daarnaast hoeven wij -als er toch weer maatregelen worden afgekondigd- bijna niets aan te passen. En dat is fijn, wij blijven open en jij kunt sporten. We vragen je dus om bij te dragen aan de continuïteit van ons SportLokaal.

 Abonnementen

In de afgelopen twee jaar hebben we de abonnementsgelden gelijk gehouden. Helaas zijn onze kosten, zoals voor energie, water en de inkoop van producten en materialen, enorm gestegen. Wij zullen onze tarieven dus aan moeten passen. Volgens onze Algemene Voorwaarden moeten wij jullie hier tenminste 3 maanden van te voren over informeren. Wij zullen alle abonnementen per 01.11.2022 met € 2,50 per maand verhogen.

Groepstrainingen

Op zondag geven we weer een bootcamp naast SportLokaal, deze start om 10.15 uur. Wat eerder op de zondagochtend kun je meedoen aan een prachtige les Balance, die start om 09.15.

In de zomerperiode geven we groepstrainingen soms buiten, in plaats van in de zaal. Zorg er dus voor dat je buitensportschoenen bij je hebt!

Na de zomer zullen we wat aanpassingen in ons groepstrainingsrooster maken. Daar informeren we je natuurlijk over, je ziet ook in de App welke trainingen wanneer worden aangeboden.

En verder

Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

Veel sportieve groeten

Team SportLokaal