Lieve sporters van SportLokaal,

We zijn erg blij dat we jullie weer kunnen ontvangen in onze fitnesszaal, op de groepsles’zolder’ en in de spinningruimte. Sommigen moeten weer rustig opbouwen, anderen hebben in onze containers of online getraind en pakken de draad wat makkelijker op. Vraag onze trainers gerust om je weer op weg te helpen, met een nieuw trainingsschema of (een periode) personal training. We helpen je graag!

In deze nieuwsbrief kijken we vooruit en laten we je weten welke maatregelen nog van kracht zijn.

Huidige Huisregels
Na de laatste versoepelingen mag het mondkapje af. Je kunt dus gewoon zo, in je blote mond, binnenlopen 😉

We vragen je om wel:

Anderhalve meter afstand te houden
Schoon te maken wat je gebruikt hebt
De materialen waar je mee getraind hebt op te ruimen
Met schone -niet buiten gedragen- schoenen de trainingsruimte te betreden
Te reserveren én in te checken (dus met je pasje of barcode!)

Groepslessen
Ze mogen weer, onze groepslessen! We geven geen trainingen via Zoom meer. Je kunt in de SportLokaal App zien welke trainingen we wanneer geven. We vouwen ons aanbod gedoseerd uit, zo kunnen we vanaf eind juni weer op dinsdagochtend Pump! aanbieden, hebben we alweer 3 lessen Spinning op het rooster staan, is er op donderdagochtend- en avond (om-en-om) Yoga en geven we verschillende circuit trainingen. We geven gevarieerde en complete circuit trainingen, die voor iedereen te volgen zijn. Je bepaalt immers zelf hoe intensief je een oefening uitvoert.

Check de SportLokaal App dus en reserveer jouw les. Kom je toch niet? Verwijder je reservering dan op tijd, zodat iemand anders mee kan doen.

Fitness
Vanaf maandag 28 juni starten we met een ander systeem. Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt in de fitnesszaal (en jij voldoende afstand kunt houden) kun je elk uur starten. We beginnen met 10 reserveringen per uur en kijken de komende week hoe dat gaat. We horen het graag van je als je hier vragen of opmerkingen over hebt, zodat we dit eventueel bij kunnen stellen.

Vacature!
Wij hebben ruimte voor een frisse nieuwe collega! We zoeken iemand die het leuk vindt om sporters te ontvangen en begeleiden, lekkere koffie kan zetten en van de gezelligheid op SportLokaal houdt. Een fitness-diploma is niet noodzakelijk, wel de bereidheid om de opleiding tot fitnessinstructeur te volgen. Het is fijn als onze nieuwe collega flexibel is in zijn/haar werktijden en in ieder geval in het weekend kan werken.

Wij bieden en superleuke werkplek (wij hebben echt de leukste sporters én collega’s), de mogelijkheid om het diploma fitnessinstructeur te behalen (we helpen je) en je kunt zelf gratis trainen (dat scheelt geld). Je kunt deze part time baan heel goed naast je studie doen!

Interesse? Vraag meet informatie aan Joey of Yvon of stuur een email naar sportlokaal@ziggo.nl

FietsLokaal
We fietsen inmiddels elke zondag om half tien met een groepje op onze racefietsen. Om behendiger te worden en beter voorbereid te zijn op bijzondere situaties hebben wij vandaag een clinic van Robin’s Rides gevolgd. Met oefeningen zoals noodstop, ontwijken, springen en slalom hebben we aan onze balans en veiligheid gewerkt. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje en met veel gezelligheid en plezier.

Ps Wil je mee fietsen? Je bent van harte welkom!

En verder
In de zomervakantie (10 juli -22 augustus) passen we onze openingstijden en groepslessen aan. Ook onze trainers zijn deze zomer een keer vrij, daarnaast verwachten we dat het wat rustiger zal zijn omdat jullie ook met vakantie gaan. We zorgen ervoor dat je in de SportLokaal App steeds actuele informatie vindt.

Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

Blijf gezond, blijf fit en geniet van de zomer!

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal