Lieve sporters van SportLokaal,

Stap 2 van het Openingsplan (van de Rijksoverheid) staat voor de deur! En in deze stap is de opening van sportscholen opgenomen! We hopen de komende week te horen wanneer dat zal zijn en wat er dan mogelijk is. Met onze SportLokaal App kunnen we goed inspelen op de mogelijkheden die geboden worden en kun jij precies zien wat er wanneer te doe is. Nog heel even geduld!

In de tussentijd blijven we het programma dat we ontwikkeld hebben aanbieden. Met SportHok in onze knalblauwe containers, trainingen via Zoom en lessen buiten.

Want we blijven je in beweging houden!

Yogawandeling: 15 mei 10.00
Neus in de wind, beide voeten op de grond. Wandelen met al je zintuigen open. Op zaterdag 15 mei om 10.00 uur neemt onze Yogadocent Barbara je graag mee.
Je kunt je aanmelden in de SportLokaal App.

FietsLokaal: we zijn los!
Elke zondagochtend om 09.30 vertrekt een groepje racefietsers van SportLokaal. Erik, Mariëtte en/of Yvon hebben den route in gedachten, die we bespreken met de deelnemers. Afhankelijk van het weer en hoeveel tijd we hebben fietsen we tussen de 30 en 60 kilometer. Soms splitsen we de groep halverwege, zodat degenen die wat meer willen fietsen nog wat verder kunnen. Iedereen (met een racefiets) kan dus meedoen.

Vind je het leuk om een keer mee te gaan? Zorg dan gewoon dat je iets voor half tien klaar voor de start bent!

Abonnementen
Ook voor de maand mei hebben we 50% van het abonnementsgeld ter incasso aangeboden. We zijn ongelofelijk blij met de leden die het restant van het abonnementsgeld aan ons overmaken! Zo slepen we samen SportLokaal door deze bizarre periode heen.

Feestdagen
Op de volgende feestdagen zijn we gesloten (en geven we dus geen trainingen):
Hemelvaartsdag: donderdag 13 mei
Pinksteren: zondag en maandag 23 en 24 mei

Samen via Zoom
We blijven trainingen via Zoom en buiten geven. Bij mooi weer geven we meer trainingen buiten. Ook deze vind je in de app. Zo weet je precies wanneer er een buitentraining is en kun je je aanmelden.
Let op: Het wachtwoord voor de yoga- en pilateslessen is gewijzigd: discomfort
Let nog een keer op: De Zoomles op maandagavond start om 19.15 uur!

​SportLokaal trainingen (passcode: Sportief)       https://us02web.zoom.us/j/89210591409?pwd=Tm5JWFcwcEd1UDBqVzZtTitaaWRQZz09

Juno Yoga, Yoga Breukelen, Yin Sneek en SportLokaal (passcode: TeamYin)
https://zoom.us/j/99772744519

Persoonlijke begeleiding
Zolang de lockdown duurt bieden we je graag persoonlijke begeleiding tegen gereduceerd tarief:

Personal Training
Een-op-een of een-op-twee begeleiding in ons SportHok. Jouw personal trainer begeleidt je een uur intensief aan de hand van een op maat gemaakt trainingsschema. Zodat jij werkt aan jouw doelen.
Tarief per uur    Solo     Een-op-een                  € 40,00
                        Duo      Twee-op- een               € 60,00
En verder
Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

We zien je graag live in ons SportHok!

Blijf gezond, blijf fit.
Team SportLokaal