Beste sporters bij SportLokaal,

We bestaan bijna 7 jaar!
 
Van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 oktober is het daarom feest! Het thema is Glitter & Glamour. Je bent dus welkom in jouw meest chique, glitterende of feestelijke outfit. Daarnaast hebben we in onze feestweek vier speciale groepstrainingen voor je:
 
Op zaterdag Schitterende Spinning, op maandag Glamour Aerobics, op woensdag een Glitter Bootcamp en om af te sluiten op donderdag Body & Bubbles. Voor deze Glitter & Glamour Specials schrijf je je in op de inschrijflijsten op de balie (dus niet via de SportLokaal App).
 
Zo sterk als Tjerk? De hele week kun je in de fitnesszaal jouw krachten meten aan onze Tjerk (die echt ongelofelijk sterk is). Aan de balie kun je jouw deelnamekaartje vragen, waarop onze trainers jouw prestatie op de challenges noteren. Joey en Tjerk hebben hier speciaal 7 oefeningen voor uitgekozen. De winnaar van elke challenge ontvangt het speciale SportLokaal Glitter & Glamour T shirt.
 
Tijdens onze feestweek vragen we speciale aandacht voor de Hersenstichting. Want bewegen is goed voor je hersenen. Het verbetert je geheugen, zorgt ervoor dat je beter slaapt en vermindert stress. Om goed te bewegen werken verschillende hersengebieden nauw samen. Met elkaar én met je spieren. De hersenen geven signalen aan de spieren om te gaan bewegen. Zonder hersenen kun je dus niet sporten. We vragen je dus in onze feestweek om een financiële bijdrage aan de hersenstichting. Dat kan in de collectebus op de balie, of door de QR code op een van de posters te scannen.

En verder…
Besteden wij extra aandacht aan het naleven van onze huisregels. Reserveer jouw training, log in bij binnenkomst, maak schoon en ruim op wat je gebruikt. Zo is en blijft er voor iedereen ruimte om te trainen en houden we de trainingsruimtes netjes en schoon. Het dragen van schone en niet buiten gedragen sportschoenen is verplicht. Goede sportschoenen dragen bij aan een veilige training, ze geven immers steun en beschermen je voeten. Buitenschoenen, sandalen en slippers zijn in de trainingszalen dan ook echt niet toegestaan.

We hebben in juli aan aangekondigd dat we onze abonnementen met € 2,50 per maand zullen verhogen per 1 november 2022. Met dit bescheiden bedrag hopen we voldoende antwoord op de stijging van de kosten te hebben. We zijn daarnaast extra alert op ons eigen verbruik en oriënteren we ons op verdere verduurzaming van ons pand en apparatuur.

Yoga, iets voor jou
Een aantal leden weet inmiddels de weg naar onze prachtige yogalessen te vinden. Deze zijn een waardevolle aanvulling op de -vaak fysiek zware- fitness- en groepstrainingen. We hebben twee soorten yoga: hatha yoga op maandagochtend en yin op donderdagavond. Waar hatha yoga wordt gelinkt aan kracht en souplesse, richt yin zich vooral op stretchen en ontspanning vinden. En welke vorm jou het meest aanspreekt moet je eigenlijk gewoon ervaren, dus kom eens meedoen bij Hermine of Barbara.

En verder
Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

Blijf gezond, blijf fit, 

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal