Lieve leden van SportLokaal,

 In de afgelopen maanden hebben we steeds wat meer uit kunnen vouwen. We hebben een aardig gevuld rooster met groepstrainingen en je kunt lekker zelfstandig komen fitnessen. De meeste sporters hebben hun weg terug weer gevonden en hun fitnessroutine weer opgepakt. Dat is erg fijn om te zien.

Stap voor stap bouwen wij weer aan ons team en onze dienstverlening. Ik begrijp best dat een aantal sporters graag ziet dat alles snel weer wordt zoals het was; dat lukt helaas niet. Verschillende factoren, zoals de krappe arbeidsmarkt en de eisen die de overheid stelt aan onze dienstverlening, maken dat we andere keuzes moeten maken. Goed en gezellig trainen blijft voor ons de basis, we doen ons best om een goed en gevarieerd trainingsaanbod te doen.

Ik ben ontzettend blij en trots dat we ‘gewoon’ weer open zijn, dat we in ons dorp deze mooie sportvoorziening hebben kunnen behouden. Dankjewel dus, aan alle trouwe leden en nieuwe sporters. En aan onze trainers, die ook tijdens de lockdowns zijn doorgegaan.

Op 5 oktober bestaan we 6 jaar, weer een mijlpaal. Ik hoop dat er nog vele zullen volgen! 

 

Huisregels
Een aantal ‘nieuwe’ regels zijn inmiddels goede gewoontes geworden, zoals schoonmaken (én opruimen) wat je hebt gebruikt. Die houden we er dus gewoon in. Oude gewoontes houden we vast: schone schoenen (nee, niet buiten gedragen, ook niet een klein stukje) en trainen met een handdoek ook. De anderhalve meter is een advies geworden, geen eis. En afstand houden tijdens je training kan vaak prima. Voor sporten is een Corona pas niet nodig. Er verandert dus eigenlijk niet zoveel. Jij kunt gewoon lekker in een prettige omgeving blijven sporten.

SportLokaal App
Die houden we ook. Hiermee kunnen we inspelen op veranderingen, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van onze openingstijden, het starten van een nieuwe groepstraining of het sturen van een berichtje. Zo kunnen we ons steeds aanpassen op de beschikbaarheid van onze trainers en inspelen op de vraag van onze sporters.

Je reserveert dus de starttijd van jouw fitnesstraining en je plek in een groepstraining. Zo is het nooit te druk en weet je zeker dat er ruimte voor jouw training is. We zullen het aantal mensen dat een startijd fitness kan reserveren wel wat verhogen, dat is met het najaar in aantocht wel zo prettig. We vragen je om rond je starttijd te komen, wil je wat langer dan een uur trainen, dan is dat geen probleem.

Voor de groepstrainingen willen we je vragen om te reserveren als je zeker weet dat je komt. In de afgelopen maanden hebben we regelmatig gezien, dat een les vol was, inclusief 2 mensen op de wachtlijst, en dat er uiteindelijk maar 4 deelnemers waren. Dat is jammer voor de mensen die niet konden reserveren en ook voor onze trainer, die zich heeft voorbereid en verheugt  zich op de les. Dus: reserveer als je het zeker weet en kun je niet? Verwijder je reservering dan tenminste 3 uur voor de start van de les, zodat iemand anders mee kan doen.

Groepstrainingen
We hebben alweer een mooi aanbod van verschillende trainingen, zowel binnen als buiten. In de SportLokaal App is het actuele aanbod steeds zichtbaar, daar reserveer jij je plek. Nu we richting het najaar gaan hopen we ons aanbod nog wat verder aan te kunnen vullen, zoals een nieuwe groepstraining binnen op zondagochtend! We willen graag van je horen welke groepstraining je op zondagochtend zou willen! App of mail ons of laat het aan je trainer weten.

 Team
Sinds onze ‘heropening’ na de tweede lockdown heeft team SportLokaal niet stilgezeten!

We zijn erg blij met Lindsey als nieuwe collega in de fitnesszaal en natuurlijk in de Zumbalessen (dat was heel fijn toen Frea er even niet was) en circuittrainingen. In oktober start zij met de opleiding Fitness Master. Thijs is onze jongste held in de fitnessruimte; hij is onlangs gestart met de opleiding Fitness Trainer. En misschien heb je Tjerk ook al gezien? Twee jaar geleden liep hij stage bij ons, nu is hij als nieuwe collega flexibel inzetbaar. In het weekend is Aniek er, die binnenkort haar diploma Sport en Bewegen in ontvangst mag nemen.

Lienke is onze nieuwe kanjer voor Bootcamp en Pump, Heleen versterkt ons Spinningteam. Gelukkig geeft Frea nog steeds Zumba, fietst Erik op maandagavond, is Barbara onze Yogadocent, geeft Sylvia op vrijdagochtend Pilates en is Emilio op woensdagavond buiten te vinden.

Joey heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrokken en deskundige trainer. Bij hem kun je terecht voor personal training, je ziet hem in de fitnesszaal, circuittrainingen en natuurlijk bij Kidsfit. Joey heeft daarnaast een stap naar voren gezet en neemt meer verantwoordelijkheid voor de fitness. Voor Yvon is het met dit geweldige team mogelijk om zich meer te richten op de organisatorische taken, daarnaast geeft ze met heel veel plezier groepstrainingen. En is ze er stiekem toch bijna elke dag.

En verder
Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal