Laatste Nieuws

Informatiebrief september 2023

Beste sporters, We hopen dat je een fijne zomervakantie hebt gehad en weer helemaal klaar bent om je sportritme op te pakken. Wij zijn er in ieder geval klaar voor! In oktober bestaat SportLokaal alweer 8 jaar! Daarom hebben we de komende periode leuke en uitdagende...

Adem Workshop bij SportLokaal

Vorige maand hebben we 2 proefsessies gehad van de Adem Workshop van Psych& en Ecstatic Beauty. Vanwege de enthousiaste reacties en goede opkomst, gaan Patty en Naz, deze workshop in een serie geven op SportLokaal. Voor meer informatie kun je contact opnemen met...

Nieuwsbrief september 2022

Beste sporters bij SportLokaal, We bestaan bijna 7 jaar! Van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 oktober is het daarom feest! Het thema is Glitter & Glamour. Je bent dus welkom in jouw meest chique, glitterende of feestelijke outfit. Daarnaast hebben we in onze...

over sportlokaal

SportLokaal, een kleinschalige en professionele sportschool vlakbij Vreeland waar je goed en gezellig kunt trainen.
Bij SportLokaal werken uitsluitend gediplomeerde fitnesstrainers en wordt je altijd vriendelijk ontvangen door één van onze gastdames / -heren.

Wij vinden het belangrijk dat je verantwoord kunt trainen. Of je nu beginner of al een gevorderde sporter bent, we heten je graag van harte welkom.

Fitness

Werken aan je uithoudingsvermogen, sterker worden, afvallen?

Wij hebben alles in huis om jou hierin te begeleiden en te ondersteunen.

Onze goed opgeleide fitness trainers zijn altijd aanwezig om jou te helpen en adviseren en natuurlijk hebben we goed uitgeruste trainingsruimtes.

Niets staat jou dus meer in de weg om jouw doel te bereiken.

Groepslessen

Samen trainen is motiverend en voor elk niveau.
Juist daarom heeft SportLokaal een gevarieerd groepslesrooster waar je als klant onbeperkt aan kunt deelnemen.

Onze gediplomeerde groepslesinstructeurs zorgen ervoor dat je altijd het maximale uit je training haalt. 

Wij bieden verschillende trainingen gericht op kracht, uithoudingsvermogen en ontspanning. 

Personal training

De beste investering is de investering in jezelf.
Wil jij extra begeleiding, meer uitdaging of heb je een specifiek doel waarvoor je wilt trainen?
Onze Personal Trainers helpen je!

Bij SportLokaal werken drie Personal Trainers, die met verschillende invalshoeken, expertise en methoden hun eigen trainingen samenstellen.
Tijdens een gratis intake gesprek kijken we wat het beste bij jou past!

Fysiotherapie

Bij SportLokaal werken we nauw samen met de fysiotherapeuten van  Sportrevalidatie Hilversum.

Deze paktijk werkt met  verschillende, gespecialiseerde therapeuten met onder andere kennis van manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling en revalidatie.

Sportrevalidatie Hilversum is een pluspraktijk en vind het, net als wij bij SportLokaal, belangrijk om mensen in beweging te houden, ook bij blessures. 

ONS TEAM

Kwaliteit en vakmanschap, dat is waar wij voor staan! Daarom vinden wij het belangrijk dat onze fitness-instructeurs en onze groepslestrainers opgeleid zijn voor de trainingen die zij geven.
Met al deze deskundigen bieden wij je een aanbod gericht op een gezonde en fitte leefstijl!

Regelmatig trainen en gezond leven is voor veel mensen lastig en daarom helpen we je hier graag bij. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange persoonlijke ervaringen hebben wij alle expertise in huis om dat te doen. 

En dat allemaal in het gezellige Nederhorst den Berg. 

FITNESS TRAINER

PERSONAL TRAINER

GROEPSLES INSTRUCTEUR

een keer proberen? 

SPORTEN IN DE BUURT VAN ANKEVEEN
SportLokaal is een kleine en persoonlijke sportschool met alleen maar gediplomeerde trainers.

Je kunt de sportschool vanuit het centrum van Vreeland bereiken in slechts 10 minuten met de auto (gratis parkeren).
Wil jij fitter of sterker worden, meer energie krijgen of beter in balans zijn?  Bij SportLokaal vind je de beste materialen en groepslessen om je hiermee te helpen.  Je wordt bij SportLokaal altijd geholpen door onze gediplomeerde trainers die trainingen verzorgen vanuit visie, een persoonlijke benadering en met het beste resultaat voor jou. Sporten in het Gooi is nog nooit zo leuk en effectief geweest!

Ervaar hoe het is om vanuit Vreeland bij SportLokaal te werken aan jouw doelstellingen. Een eerste keer fitness of deelname aan een groepsles is altijd gratis.

Lid worden bij SportLokaal kan vanaf 11 jaar (met handtekening van ouder/verzorger). In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag over jouw startmogelijkheden.

Ervaar NU middels een GRATIS proefles waarom je vanuit Vreeland moet komen sporten bij SportLokaal!

lid worden? neem contact met ons op!

Op slechts 10 minuten afstand

Kom je, vanuit Vreeland met de auto?

Vanaf de brug Het Hemeltje rij je het dorp binnen. Vlak voordat je aan de andere kant van het centrum het dorp uitrijdt, vind je ons aan de likerhand. In slechts 10 minuten uit en thuis. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.