Beste sporter van SportLokaal,

 Allereerst wil ik je bedanken. Voor je enthousiasme, sportiviteit en loyaliteit; het is fijn om dit te zien en te ervaren. Want ook voor een onverbeterlijke positivist als ik, die altijd denkt: “Ok, dus wat kan er wél?” was en is het een spannende en bizarre tijd. Ik ben dan ook ongelofelijk blij dat wij in deze fase van de gedeeltelijke lockdown open zijn.

 Na de aankondiging van de verandering van onze abonnementsstructuur hebben we van een aantal leden feedback gekregen. Ik wil degenen met wie ik persoonlijk heb gesproken speciaal bedanken. Jullie hebben mij met je gedachten, wensen en ideeën aan het denken gezet: we willen graag dat SportLokaal blijft bestaan, dat we in het dorp kunnen sporten. Dat wil jij als lid tegen een goede prijs, daarbij moet ik ervoor zorgen dat SportLokaal ook financieel gezond blijft.

 We hebben nog eens goed gerekend en nagedacht en zullen de tarieven voor 2021 als volgt vormgeven:

 Voor onze bestaande leden verandert de abonnementsstructuur niet per 1 januari 2021. We verhogen alle abonnementen (conform de CBS prijsindex 2020) met 1 euro. Met je huidige abonnement kun je onbeperkt blijven sporten, met 1 reservering per dag.

 Nieuwe leden maken een keuze uit onze nieuwe abonnementsstructuur, die is afgestemd op het aantal keer dat je wilt komen trainen:

Brons               2 x per week

Zilver                3 x per week

Goud                onbeperkt

Voor nu maken de groepstrainingen deel uit van alle abonnementen.

 Ik snap heel goed, dat de wijze waarop we sporten nu inrichten niet voor iedereen altijd goed uitkomt. Misschien past de startijd van een fitnessbokje nét niet lekker in je planning of zit de groepstraining die je graag wilt volgen vol, had je lekker even willen douchen of gezellig een kop thee of een eiwitshake willen drinken. Ik ben ervan overtuigd dat we dit in de toekomst verder uit kunnen vouwen, voor nu is dit wat wél kan. We hebben het zo ingericht dat we van de Gemeente en de GGD steeds complimenten krijgen en dat vind ik juist nu belangrijk: met elkaar verantwoord en prettig sporten. En dat is mede dankzij jullie allemaal, die tijdens het sporten onze Huisregels in acht nemen.

 Heb je nog vragen of een verzoek? Laat het dan vooral weten.

 

Blijf gezond, blijf fit,

 

Yvon van Schaik

SportLokaal