Vraag: Is SportLokaal open?
Antwoord: Nee, wij zijn gesloten. Dit is door de landelijke overheid besloten, met ingang van zondag 15 maart 2020, 18.00 uur.

Vraag: Tot wanneer is SportLokaal gesloten?
Antwoord: In ieder geval tot dinsdag 28 april. Wij zullen onze leden via onze website en social media informeren als dit verandert.

Vraag: Worden er dan helemaal geen trainingen gegeven?
Antwoord: Het RIVM antwoordt op de vraag “Kan ik op sportaccomodaties terecht om indivdueel te sporten?” Nee. Alle sportclubs en sportvoorzieningen zijn in ieder geval tot en met 28 april gesloten. Zelf thuis of buiten sporten kan natuurlijk wel. 

Vraag: Hoe zorg ik ervoor dat ik fit blijf?
Antwoord: Op onze website en social media kun je Sport(zonder)Lokaal miniworkshops vinden en daarnaast hebben we alle SportLokaal leden vanaf 19 maart een gratis abonnement op FitSnacks TV aangeboden. Deze vind je onder de knop ‘Sport(zonder)Lokaal” op onze website. Onze eerste Live online les is inmiddels gegeven. Daarnaast hebben we een fitnessschema en een fitness elastiek voor je klaar liggen en werken we er hard aan ons alternatieve aanbod verder uit te breiden.

Vraag: Heb ik recht op compensatie?
Antwoord: Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijden. In onze Informatiebrief van 01.04.2020 kun je lezen hoe wij met deze situatie omgaan.  

Vraag: Kan ik mijn abonnement opzeggen of bevriezen?
Antwoord: Op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst ‘gelet op de bijzondere aard van de situatie’ niet mogelijk. Ook het opschorten van je betalingsverplichting over de tijd waarin we gesloten zijn is niet mogelijk.

Vraag: Wordt er automatisch geïncasseerd de komende periode?
Antwoord: Voor de maand april bieden wij voor privé abonnementen geen incasso aan. Voor leden met een bedrijfsfitnessabonnement worden de afspraken via de werkgever of BFN gecommuniceerd.

Vraag: Is Fysiotherapie Nederhorst geopend?
Antwoord: Beperkt. Je kunt contact opnemen met 035-6217816

Vraag: Wat en wanneer dan wel?
Antwoord: Dat is nu moeilijk te zeggen. Wij zullen dit de komende periode verder inventariseren en uitwerken. Deze uitzonderlijke situatie vraagt veel van iedereen. Wij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat wij binnenkort weer open kunnen en ons inzetten om de ongemakken zoveel als mogelijk te compenseren.

 

Jouw gezondheid en sportplezier staan bij ons altijd voorop. Onze deuren zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

 

Namens Team SportLokaal,

Yvonne van Schaik