Beste sporters van SportLokaal,

 We gaan door met trainen
Vanaf gistermorgen 19 december, is de lockdown uitgebreid. SportLokaal is voor de derde keer in twee jaar gesloten. Wij zijn verbijsterd, boos en verdrietig. Sport is essentieel, voor ons maar vooral voor jullie. En niet alleen omdat sporten goed voor je lijf is, maar ook omdat we elkaar dan ontmoeten en jij een moment voor jezelf hebt. Dat is wat we jou bij SportLokaal bieden, een plek om te trainen en gezellig samen te zijn.
Ook nu hebben wij ons best gedaan om je verschillende manieren aan te bieden om in beweging te blijven. We hebben onze ideeën getoetst aan de Gemeente, zodat we zeker weten dat we binnen de huidige maatregelen werken.

We hebben verschillende mogelijkheden voor je: 

  • Fitness buiten

In groepjes van 2 personen. Je kunt gebruik maken van onze trainingsmaterialen en je kunt begeleid worden door een trainer. We maken blokjes van 45 minuten, zodat zoveel mogelijk mensen hier gebruik van kunnen maken. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend hebben we speciale aandacht voor onze seniore leden. Kleed je dus warm aan en doe mee!

  • Duo trainingen buiten

Dit lijkt op bootcamp, maar is anders vormgegeven. Je gaat in tweetallen samen op pad.

  • SportLokaal online

Een uitgebreid online programma, met Circuittrainingen, Shape, Zumba, Pilates en Balance.
https://us02web.zoom.us/j/84028631246?pwd=V0RGeGw2VHA3ckViM05DeGdnNkZYUT09
Meeting ID: 840 2863 1246
Passcode: Gezond

  • Yoga online

Onze vrienden van Yoga Breukelen en Sneek verzorgen weer de prachtigste lessen.
https://us06web.zoom.us/j/89125899132
Meeting ID: 891 2589 9132
Passcode: YIN2021

  • Personal Training

Onze leden kunnen 1 x gratis een personal trainer aanvragen, online, voor een half uur. Zodat jij zeker weet dat je alles uit je thuistraining haalt. Mail ons om dit aan te vragen!

  • Workshops

Online leer je over een gezonde leefstijl of behoud van je spiermassa in deze periode. We laten je weten wanneer je welke workshop kunt volgen.

  • Expeditie Ommetje

Hij is terug! Deze keer op zondag 9 januari! Meer informatie volgt.

Steun
We vragen om je begrip en steun in deze bijzondere tijd. Wij zijn er voor jou en ook door jou. In de afgelopen twee jaar zijn onze reserves opgeraakt, helaas zijn wij door de overheid nauwelijks (financieel) ondersteund. We werken hard om jou in beweging te houden en om ervoor te zorgen dat SportLokaal er volgend jaar ook nog is. Daarom zullen we voor de komende maand het volledige abonnementsgeld ter incasso aanbieden. Mocht dat voor jou in deze periode lastig zijn, neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat een passende oplossing is.

Het rooster vanaf 20.12.2021 ziet er zo uit:

Let op:

  • Tweede Kerstdag (zondag 26 dec) 11.00 uur KerstWorkout Online!
  • Verder geven we op de Kerstdagen en Nieuwjaarsdag geen trainingen.
  • Voor de trainingen buiten meld je je aan in de SportLokaal App.

En verder
Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

Blijf gezond, blijf fit, 

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal