Beste sporters van SportLokaal,

Open
We zijn gelukkig weer open. Jij kunt weer lekker sporten, wij kunnen weer genieten van jullie aanwezigheid. We hebben een beperkt pakket aan maatregelen waar we rekening mee moeten houden: scan of toon je Corona toegangsbewijs en houd afstand.

We zijn jullie allemaal ongelofelijk dankbaar dat je ons in de periode dat we gesloten zijn geweest hebt gesteund. Het is fijn om te merken dat we allemaal blij zijn met onze mooie sportlocatie in het dorp.

Groepstrainingen
Twee van onze instructeurs gaan ons verlaten: Frea en Emilio. Beiden zijn als sinds de start van Sportlokaal, in oktober 2015, bij ons.

Frea heeft met veel energie en souplesse Zumbalessen verzorgd, waar haar vaste groep deelnemers altijd vol enthousiasme aan meedeed. We vinden het dus ongelofelijk jammer dat Frea deze les niet meer zal geven, maar hebben natuurlijk respect voor haar keuze. Door de lockdown hebben we nog geen afscheidsfeestje kunnen geven, dat komt natuurlijk nog!

Emilio startte zijn loopbaan als fitnessinstructeur bij SportLokaal. Hij ontdekte dat sport zijn passie is en heeft zich oor het volgen van verschillende opleidingen en het opdoen van ervaring in het geven van verschillende trainingen ontwikkeld tot een toptrainer. Het is tijd voor een volgende stap in zijn loopbaan, die gunnen wij hem ook van harte. Woensdag heeft Emilio afscheid genomen van ‘zijn’ bootcamp groep. 

We hebben ons groepslesrooster gelukkig wel aan kunnen vullen. Op maandag geeft Lindsey om 19.45 Zumba, op dinsdagavond kun je om 19.30 meedoen met Pump! met Rosa. De bootcamptraining op woensdagavond wordt overgenomen door Lindsey. En op donderdagavond is de les BBB (Buik, Billen, Benen) nieuw!

Je vindt het actuele aanbod natuurlijk in de SportLokaal App.

Schoon en opgeruimd
Wij houden van opgeruimde en schone trainingsruimtes. Daar zetten wij ons voor in en vragen we jouw hulp ook bij. Wil je na gebruik de gebruikte materialen schoonmaken en (netjes) opruimen waar ze horen? Zo gaan onze materialen ook langer mee.

Daarnaast vragen we je om alleen met schone schoenen, de trainingsruimtes te betreden. Deze heb je dus niet buiten, ook niet een klein stukje, gedragen. 

Personal Training
Wil je verantwoord en onder persoonlijke begeleiding trainen? Dat kan met onze gediplomeerde Personal Trainers.

Wij zorgen ervoor dat jouw training afgestemd is op wat jij kunt en wilt bereiken. Jouw trainingsschema is dus speciaal voor jou samengesteld, jouw personal trainer begeleidt je persoonlijk tijdens je trainingssessie. Je kiest zelf hoe vaak per week je met je personal trainer wilt trainen. Dat kan meerdere keren per week, je kunt er ook voor kiezen een keer per week begeleid te trainen en de overige training(en) zelfstandig te doen. Natuurlijk maken wij dan een trainingsschema voor je. Wil je meer informatie? Vraag dan aan de balie of stuur ons een email.

Parkeren!
Als je met de auto komt, parkeer deze dan NIET in de berm. Vorige week heeft een auto daar flinke schade opgelopen, daarnaast kunnen de vrachtwagens er dan moeilijk door.
Waar je wel kunt parkeren?

  • Op onze parkeerplaatsen tegen ons pand (dus niet bij een van onze buren)
  • Aan de overkant, aan de Dammerweg (even oversteken)
  • In het gras tegenover het tankstation

Nog beter: kom met de fiets. Heb je meteen je warming up gehad 😉

En verder
Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal 

Blijf gezond, blijf fit, 

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal