Lieve sporters van SportLokaal,

De tweede Informatiebrief van deze week, want we hebben nieuws voor je. Een paar dagen verder in de lockdown worden dingen duidelijker en kunnen we je weer wat meer aanbieden!

Samen via Zoom
We hebben inmiddels een aantal trainingen via Zoom gegeven, het is fijn om jullie te zien en lekker samen te bewegen! Zoals je hebt kunnen lezen bieden we twee Zoomroosters aan: trainingen van SportLokaal én yoga en pilates samen met Juno Yoga en Yoga Breukelen. Om het inloggen wat makkelijker te maken geven we je hier de directe links:

SportLokaal trainingen (passcode: Sportief)        https://us02web.zoom.us/j/89210591409?pwd=Tm5JWFcwcEd1UDBqVzZtTitaaWRQZz09

Juno Yoga, Yoga Breukelen en SportLokaal (passcode: Samen)
https://zoom.us/j/99772744519

Wijdemeren Winterspelen: Speciaal voor Kids
De Gemeente Wijdemeren heeft ons gevraagd om een Kerstvakantie aanbod te maken. Dat doen we natuurlijk graag! We zijn in beide vakantieweken in elk dorp om Bootcamps te geven. Op woensdag 30 december sluiten we af in ons dorp, waar alle jeugdsporters uit Wijdemeren welkom zijn. Deelname is GRATIS! 

Fitsnacks TV
Een training volgen wanneer jou dat goed uitkomt? Verschillende korte workouts combineren? Kiezen uit Yopa, Boksen, Buikspieren, Kracht, cardio, Stretch en meer? Voor onze leden hebben we weer een abonnement op Fitsnacks TV afgesloten!

Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg het stappenplan dat je vindt op onze website: https://sportlokaal.net/sport-zonder-lokaal/ Daar vind je het document Fitsnakcs.TV Instructies aanmaken account.
Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt op de internetpagina www.fitsnacks.tv via je PC of laptop en dat je daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Let op! Maak een account aan met je eigen e-mailadres (dit moet het e-mailadres zijn waarop je deze mail hebt ontvangen) en een zelf gekozen wachtwoord. Gebruik daarna de unieke code die je in de nieuwsbrief ‘Wijdemeren winterspelen’ hebt ontvangen. Dit abonnement is speciaal voor jou als lid van SportLokaal, we willen je vragen om de code voor jezelf te houden en niet te delen.

Buiten Trainen
We hebben van de Gemeente toestemming gekregen om buiten trainingen te geven. Deze zijn Corona-proof als we trainen in groepjes van 2 personen, de groepjes niet mengen en de trainer rondloopt om de groepjes te begeleiden.

Met deze handvatten kunnen wij aan groepjes van maximaal 12 deelnemers Bootcamps geven! Je vindt de momenten waarop we deze aanbieden in de SportLokaal App. Daar kun je je ook aanmelden.

En verder
Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl, of een messenger bericht sturen via onze socials. Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

Blijf gezond, blijf fit.
Veel sportieve kerstgroeten van Team SportLokaal