Workshops!

Wij willen graag  dat jij goed traint. En daarom geven twee fitnessworkshops over twee krachtoefeningen die tot de fitness basis -de Big Five- behoren: Bench Press en Deadlift.

Onze trainers Lindsey en Joey delen hun kennis en geven je informatie en tips. Wat is een juiste houding om in te trainen? Welke spieren train je nu eigenlijk? Hoe voer je de oefening zo optimaal mogelijk uit? Hoeveel herhalingen maak je, met welk gewicht en wat is dan het trainingseffect?

Workshop Bench Press:         donderdag 31 maart 20.00 uur
Workshop Deadlift:                 donderdag 7 april 20.00 uur
Je kunt je aan de balie inschrijven. Meedoen kost maar € 7,50 en ongeveer anderhalf uur van je tijd.

Feestdagen en Schoolvakanties

Feest of Vakantie Datum Open? Dicht?
Goede Vrijdag 15 april Open
Eerste Paasdag 17 april Gesloten
Tweede Paasdag 18 april Aangepaste openingstijden
Koningsnacht 26 april Vanaf 18.00 gesloten
Koningsdag 27 april Gesloten
Meivakantie 30 april-8 mei Aangepast
Bevrijdingsdag 5 mei Gesloten
Zomervakantie 16 juli – 28 augustus Aangepast
Herfstvakantie 22 oktober – 30 oktober Aangepast
Sinterklaas 5 december Vanaf 18.00 gesloten
Eerste Kerstdag 25 december Gesloten
Tweede Kerstdag 26 december Aangepast
Oudjaar 31 december Aangepast
Nieuwjaarsdag 1 januari Gesloten
Kerstvakantie 24 december – 8 januari Aangepast

 

Namasté

We bieden verschillende yogalessen aan, elke donderdagochtend- en avond is er een les. Naast onze bekende Yin Yoga van Barbara hebben we een nieuwe vorm: Hatha Yoga. Een klassieke vorm van yoga die bestaat uit oefeningen waarmee je lichaam en geest in balans brengt. Door de oefeningen word je sterker, soepeler, flexibeler en meer ontspannen. Daarnaast verbetert je lichaamshouding, concentratie en zelfbewustzijn. Een Hatha les is opgebouwd uit staande, zittende en liggende yogahoudingen. Alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom komen aan bod. De Hatha yogalessen worden gegeven door Hermine Hoed. Zij is gediplomeerd docent Hatha yoga en zwangerschapsyoga.

Cameratoezicht

Als aanvulling op ons alarmsysteem hebben we afgelopen zondag een camera in de hal (gericht op onze voordeur) geplaatst.

Kennismakingsaanbod Personal Training

Ben je nieuwsgierig hoe het is om onder persoonlijke begeleiding te trainen? En heb je nog een extra zetje nodig? Dan hebben we een mooi aanbod voor je!
Train twee keer met een van onze gediplomeerde personal trainers voor € 95,00. Zo ervaar je wat het jou oplevert als jouw training helemaal op maat is en je persoonlijk wordt begeleid met aandacht voor je houding en uitvoering.
Je kunt bij Lindsey en Joey terecht om jouw personal training sessies af te spreken.

Kangoo Powerrrrrrrrrrr

We hebben iets bijzonders voor je! Op woensdag 30 maart om 19.00 uur kun je meedoen aan een demonstratieles Kangoo Power. Deze aerobics-groepsles doe je op speciale rebound schoenen (die je kunt lenen). Hierdoor is de les minder belastend voor je gewrichten, maar verbeter je je balans, core, uithoudingsvermogen en kracht. De les wordt gegeven door Laura, gecertificeerd Kangoo Power Jump instructeur. Moeilijk? Echt niet! Aantrekken en gaan!

Bootcamp

Op woensdagavond en zondagochtend kun je heerlijk buiten trainen. Op woensdag doen we dat naast SportLokaal, op zondag op het strandje (over de Zanderijsluis rechts af, eerste strandje). Een prachtige plek aan de plas, waar de natuurlijke omgeving wordt gebruikt om de oefeningen uitdagender te maken. Als we eerlijk zijn: op zondag geven we bootcamp zoals het bedoeld is. Lienke is elke zondag om 09.15 uur bij de parkeerplaats net over het sluisje, doe eens mee!

 

En verder

Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

 

Veel sportieve groeten

Team SportLokaal