huisregels

1. Algemeen
De huisregels zijn van toepassing op iedere bezoeker van SportLokaal en maken deel uit van je abonnement. Als bezoeker van SportLokaal ben je verplicht kennis te nemen van de huisregels en je hiernaar te gedragen

2. Toegang
Bij een bezoek aan SportLokaal dien je je aan te melden. Dit doe je met behulp van je clubpas. Wanneer je deze niet hebt, dan dien je je bij één van de SportLokaal medewerkers te melden.

3. Sportkleding en hygiëne
Het dragen van schone, fris ruikende en gepaste sportkleding en schone (niet buiten gedragen) sportschoenen is verplicht. Het dragen van hoofddeksels en/of slippers is niet toegestaan. Na gebruik ruim je je trainingsmaterialen op en maak je de apparatuur schoon. En natuurlijk gebruik je tijdens het trainen een handdoek.

4. Kleedkamers en lockers
Omkleden doe je in de kleedkamers. In de kleedkamers zijn lockers beschikbaar waarin je je spullen kunt opbergen.

5. Drank, etenswaren, roken en huisdieren
Roken, alcohol en het gebruik van drugs of doping zijn niet toegestaan. In de receptie / lounge kun je iets eten en drinken. In de trainingsruimtes niet.
Een bidon of afsluitbare drinkfles kun je natuurlijk wel meenemen in de trainingsruimtes.
Huisdieren hebben geen toegang tot SportLokaal

6. Mobiele telefoon
Het gebruik van een mobiele telefoon is tijdens de lessen niet toegestaan, behalve wanneer je deze als hartslagmeter gebruikt. Word je gebeld tijdens het trainen? Loop dan even naar de receptie / lounge om daar je gesprek te voeren.

7. Deelname aan trainingen en aanwijzingen
Onze groepslessen en trainingen starten op tijd. Als je te laat bent, kan het zijn dat je niet meer aan de les of training kunt deelnemen. Aanwijzingen van de trainers dienen opgevolgd te worden. De trainers zijn gerechtigd bezoekers aan te spreken op het naleven van de huisregels, onfatsoenlijk gedrag en het geven van aanwijzingen.

Heb je vragen of suggesties? Laat het ons weten, we horen het graag!

Team SportLokaal

Adres

Reeweg 12-3
1394 JD Nederhorst den Berg

Bel ons

(0294) 254490

EMAIL

sportlokaal@ziggo.nl