Lieve sporters van SportLokaal,
 

Allereerst hopen we natuurlijk dat het jou en de mensen die je lief zijn goed gaat en dat deze Informatiebrief je in goede gezondheid treft.

Met ons, met SportLokaal, gaat het goed, voor zover dat onder deze omstandigheden kan. En we zouden team SportLokaal niet zijn als we niet op zoek zouden gaan naar wat wél kan. En dat is weer gelukt.

Want we blijven je in beweging houden!

SportHok
Heb je ze al zien staan? De knalblauwe containers naast ons pand? En heb je je ook al afgevraagd waar die voor zijn dan? Die zijn om in te trainen!

We hebben in goede afstemming met de Gemeente Wijdemeren (met veel dank aan Bas Immerzeel, onze dorpencoördinator), deze oplossing gevonden om binnen de geldende maatregelen toch te kunnen trainen. 

Je kunt hier zelfstandig komen trainen, natuurlijk is een van onze trainers aanwezig om je te helpen. Hoe het werkt?

  • In de SportLokaal App vind je onder de knop ‘Fitness’ de mogelijkheden om in SportHok te trainen;
  • Meld je aan, zoals je dat gewend was;
  • Je kunt 45 minuten trainen. Kom lekker op de fiets, dan heb je je warming up al gehad;
  • Je traint in een SportHok met 2 personen. Dit groepje van 2 mag tijdens de training niet van samenstelling veranderen;
  • Kleed je warm aan, maar zorg er wel voor dat je goed kunt bewegen;
  • En natuurlijk houd je afstand, maak je schoon en ruim je op.

We hebben in de SportLokaal App ’s morgens en ’s avonds mogelijkheden om te trainen opgenomen. Wil je op een ander moment trainen? Laat het ons dan weten, we kijken of we dat aan kunnen bieden.

Heb je geen fiets? Geen nood! Je kunt toch meedoen! We hebben twee mogelijkheden voor je:

1. We zetten in elk SportHok 2 fietsen (ja, onze Johnny G Spirit bikes natuurlijk J. Je kunt voor 1 ride een reservering maken. De starttijden zijn: 10.30 uur
11.25 uur
12.20 uur
13.15 uur

Je reserveert je plek door Yvon te appen of mailen. Met jouw eigen telefoon of iPad en je oortjes log je in op Zoom en je kunt fietsen.

2. Wil je graag een fiets kopen maar weet je niet hoe je dat moet regelen? Onze monteur, Kevin, kan je helpen om er een goede fiets aan te schaffen. Stuur even een app of mail naar Yvon.  

Abonnementen
Ook voor de maand februari hebben we 50% van het abonnementsgeld ter incasso aangeboden. Wil je ons extra steunen? Dan kun je natuurlijk de andere 50% aan ons overmaken. Daar zijn we ongelofelijk blij mee, wij krijgen helaas geen steun van de overheid. Samen zorgen we er dus voor dat SportLokaal overeind blijft. Dankjewel, trouwe fans van SportLokaal.

Workshops Vet Fit
Deel twee is beschikbaar! Joey geeft je nieuwe inzichten waarmee je aan de slag kunt. Dus heb je moeite om de (trainings)draad weer op te pakken? Dan zijn deze workshops de moeite waard. De link voor workshop 1 vind je in onze vorige Nieuwsbrief.

Klik hier om workshop 2 terug te kijken

Samen via Zoom
We blijven trainingen via Zoom geven. We hanteren voor de komende week (de eerste week van februari) het bestaande rooster, vanaf 11 februari passen we deze weer aan.

 

SportLokaal trainingen
(passcode: Sportief)  
 https://us02web.zoom.us/j/89210591409?pwd=Tm5JWFcwcEd1UDBqVzZtTitaaWRQZz09

Juno Yoga, Yoga Breukelen, Yin Sneek en SportLokaal
(passcode: Samen)
https://zoom.us/j/99772744519

En verder
Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl, of een messenger bericht sturen via onze socials. Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie.

We zien je graag live in ons SportHok!

Blijf gezond, blijf fit.

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal