Lieve sporters van SportLokaal

Wij blijven sporten
Vanaf 6 november zijn er nieuwe regels van kracht. Zo heb je voor meer locaties een Coronatoegangsbewijs nodig, onder meer voor binnensport. We beseffen ons dat de meningen over de maatregelen verschillen en respecteren ieders opvatting. Sinds de start van deze pandemie hebben wij er steeds alles aan gedaan om iedereen te laten sporten; daar blijven we ons voor inzetten. Wij hebben gezocht naar een toegankelijke oplossing en deze gevonden. In de entree vind je onze speciale SportLokaal scan-zuil, waar je zelf je toegangsbewijs kunt scannen. Daarnaast scan je natuurlijk nog je pasje of barcode bij de balie. We rekenen op je begrip en medewerking.

Huidige Huisregels
We vragen je om nog steeds:

Anderhalve meter afstand te houden
Schoon te maken wat je gebruikt hebt
De materialen waar je mee getraind hebt op te ruimen
Met schone -niet buiten gedragen- schoenen de trainingsruimte te betreden
Te reserveren én in te checken (dus met je pasje of barcode!)
En natuurlijk even niet te komen sporten als je klachten hebt.

Wij zorgen ervoor dat we steeds optimaal ventileren. Dat doen we met onze luchtverversingsinstallatie en verse buitenlucht. Daarnaast monitoren wij continu het CO2 niveau in onze trainingsruimtes. In onze groepstrainingen en in de fitnesszaal laten we een beperkt aantal deelnemers toe, zodat je altijd de ruimte hebt om lekker te trainen. Je reserveert dus jouw (groeps)training in de SportLokaal App.

Groepslessen
Met de winter in aantocht hebben we onze groepstrainingen uitgebreid. Op maandag geven we 2 spinninglessen en 2 FitCircuits, op zondag hebben we vanaf 7 november een prachtige les Balance toegevoegd. Check de SportLokaal App dus en reserveer jouw les. Kom je toch niet? Verwijder je reservering dan op tijd, zodat iemand anders mee kan doen. We zien namelijk nog steeds dat trainingen volgeboekt zijn en er mensen op de reservelijst staan, maar dat er in de les uiteindelijk plek over is!

En verder
Heb je vragen, kunnen we je ergens mee helpen? Je kunt ons per email bereiken, sportlokaal@ziggo.nl Op onze website www.sportlokaal.net en op onze social media kanalen vind je actuele informatie. 

Blijf gezond, blijf fit, 

Veel sportieve groeten van Team SportLokaal